Letölthető katalógus:

207CC

Semmi sem érhet fel az eredetivel

Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé és autentikus, játékos, elegáns kabrió. A CC úttörőjének számító Peugeot úgy adaptálta, fejlesztette a mai korízléséhez ezt a koncepciót, hogy az eredeti CC-szellemiség nem szenvedett csorbát. A 207 CC megörökölte a 207 berline figyelemre méltó erősségeit, amelyet jól kifejez a 207 modelljével azonos frontrész. A sportos és robusztus far már eltérő stíluselemeket mutat, melyek harmonizálnak az új motorváltozatokkal,a kiváló útfekvéssel és az eredeti stílussal. Mindezek a jellemzők egy kivételes autó sajátjai, tökéletes harmóniában az Ön igényeivel. Az új 207 CC álmodozni, kalandozni hívja Önt, ugyanakkor tökéletesen megbízhat benne. A 207 CC volánja mögött részese lehet a Peugeot sportos,dinamikus világának, tradíciójának és újító szellemiségének.

207 CC 100% kupé, 100% kabrió
Tapasztalja meg a nyugalmat és a csendet új 207 CC-jének volánja mögött: kupékonfigurációban a merev tető biztonságát nyújtja, nyugalom és csend jellemzi a külvilágtól jól izolált utasteret. A tetőmozgató gomb megnyomása után mindössze 25 sec kell, hogy kupéja kabrióvá alakuljon át! Eközben a 4 ablak eltűnik a karosszériában, a 207 CC így invitálja Önt városi cirkálásra vagy a kis vidéki utak élvezetére. Merev teteje automatikusan a csomagtérbe csukódik, de még így is187 literes csomagtér várja csomagjait. Kupé konfigurációban, csukott tetőnél nem kevesebb, mint 449 literes a csomagtartó.

A határ a csillagos ég!
Az öröm a tökéletességből adódik. Új 207 CC-jének felszereltsége a legújabb technológiai fejlesztéseket tartalmazza,így szolgálva az Ön elégedettségét. Az első ülés ergonómikus pozícióban tartja a vezető testét, kiváló vezetési kényelmet biztosítva az utazások során. A hátsó ülésen kialakított helyek gyermekek számára vagy felnőttek rövid távú utaztatására alkalmasak. 4 elektromos ablakemelő, manuális vagy kétzónás automata* klímaberendezés, szélfogó*,aktív biztonsági bukóívek: minden részlet azt szolgálja, hogy a 207 CC minél intenzívebb élményt nyújthasson Önnek,hogy kényelme és biztonsága teljes lehessen.* változattól függően széria vagy opció

Duplázza meg a vezetés élményét!
A 207 CC azt nyújtja Önnek, amire mindig is vágyott a volán mögött: olyanvezetési kényelmet, mely lehetővé teszi,hogy Ön csak az útra koncentráljon. A tetőt kinyitva maradéktalanul élvezheti a szabadság örömét, a napsugarak simogatását. Kupé vagy kabrió, az új 207 CC mindig nyitott a világra. A nagyméretű üvegezett felületek, a karakteres, döntött szélvédő jó kilátást és sok fényt biztosítanak. A vezetés élvezetéhez a hangélmény is hozzájárul: a zenerajongók kedvéért a Peugeot a JBL akusztikai világcéget kérte fel arra, hogy a 207 CC-hez magas színvonalú HIFI-rendszert* fejlesszen ki. A 207 CC utasteréhez szabott rendszer kivételesen magas szintű hangvisszaadást garantál.

A személyiséghez illő motor
Mindenkinek megvannak a sajátpreferenciái: erő és teljesítmény, vagy élénkség és finom kényelem. A 207 CC motorpalettájáról válassza ki azt, amely leginkább passzol az Ön karakteréhez, egyéniségéhez. Fedezze fel újra a vezetés élményét, a tökéletes harmóniát autójával! Csodálatos szenvedély, melyet másokkal is meg kell osztani!
1.6 l 16 v 120 LE VTi Ez az 1598 cm3-es, befecskendezéses, 16 szelepes motor, mely a PSA és a BMW közös fejlesztése, egyszerre nyújt dinamizmust és nyugodt erőt. A VTi (Variable valve lift and Timing Injection változó szelepemelés és - vezérlés) révén a motor a teljesítmény és a fogyasztás kitűnő kompromisszumát képviseli. Magas nyomatéka jó gyorsulást és vezetési élményt garantál, különösen automata sebességváltóval társítva.
1.6 l THP 16 v 150 LE Amikor a PSA és a BMW összefognak egy új motor készítésekor, az eredményminden várakozást felülmúl. Ez a benzin-motor kimagasló nyomatékértékeket mutat, így menetteljesítményei kiválóak,nagyfokú rugalmasság jellemzi már a legalacsonyabb fordulattartományban is. A vezetési élményhez a mosoly és az élvezet garantálva!
1.6 l HDi 16 v 110 LE A HDi technológia (magas nyomású,közvetlen befecskendezés) 5 fokozatú manuális sebességváltóval társítva kitűnő rugalmasságot nyújt. Ez a motor rendkívül csendes és tisztaüzemű. Tervezésénél megkülönböztetett figyelmet kapott a környezet védelme is:részecskeszűrője (FAP) csökkenti a káros részecskék kibocsátását, miközben megőrzi a teljesítményt és a páratlanvezetési kényelmet.

Oltalmazó intelligencia
Biztonság terén a 207 CC a 207 jelentős tapasztalatából profitál, melyet speciálisan a kupé-kabrió jellemzőihez adaptáltunk. Legyen szó aktív vagy passzív biztonságról, a 207 CC mindent megtesz Ön és utasai védelméért, miközben mit sem veszít eleganciájából. Sőt!

Passzív biztonság
A 207 CC többféle módon védi Önt:struktúrája feldolgozza az ütközési energia nagy részét. Frontális ütközésesetén a biztonsági kormányoszlop engedi a volán elmozdulását, emellett a motor és a sebességváltó utastérbe nyomulásának esélye is nagyon alacsony. Mindemellett a vezető aktív lábtámasza felemészti az ütközési energiát, csökkentve a lábfej sérülésének kockázatát. Oldalirányú ütközés esetén az utasteret biztonsági cellaként védik az oldalsó megerősítések. Minden 207 CC-t aktív biztonsági bukóívekkel láttunk el, melyek biztosítják az utasok borulásvédelmét, kupé és kabrió konfigurációban egyaránt. Az első biztonsági övek pirotechnikai övfeszítővel, valamint överő-határolóval szereltek. A két hátsó ülés överő határolóval rendelkeznek. Mindegyik öv becsatolására jelzés figyelmeztet. Az utasok biztonságát a következő elemek egészítik ki:ő az első légzsákok nyomása alkalmazkodik az ütközés intenzitásához, az oldallégzsákok az első utasok fejét és mellkasát is védik. A gyermekülés is biztonságosan elhelyezhető: az első utasülés 2 db 3 pontos Isofix rögzítéssel rendelkezik. Az utasoldali légzsák kikapcsolható, így a gyermekülés a menetiránynak háttal is elhelyezhető, a hatályos szabályoknak megfelelően. Végül, a 207 CC orrkiképzése csökkenti az esetleges gyalogosbalesetek hatását. Mivel Ön ragaszkodik 207 CC-jéhez,számos lopásgátló berendezés segítségére számíthat: feltörésvédelem, a kulcson kívül más tárggyal nyithatatlan zár, kódolt indításgátló, szuperretesz* és riasztóberendezés*.

Aktív biztonság
Az optimális egyensúly érdekében az új207 CC komplett fékrendszere számos funkciót foglal magába: Blokkolásgátló (ABS) kontrollálja a kanyarvételt vészfékezés esetén, az elektronikus fékerő elosztó (REF)kerekenként vezérli a fékrendszert a nagyobb hatásfok érdekében, különösen kanyarban történő fékezéskor, a vészfékrásegítés (AFU) szükség esetén megnöveli a fékerőt. Az ESP (elektronikus stabilitásprogram/dinamikus stabilitáskontroll) a 3 előbbi mellett két további funkciót biztosít: a kipörgésgátló (ASR) a fékekre és a motorvezérlésre hatva akadályozza meg a kerekek kipörgését tapadásvesztéskor, a dinamikus stabilitáskontroll (CDS)folyamatosan összehasonlítja a kormánykerék érzékelője, valamint a kanyarodás érzékelő felől érkező adatokat, kiküszöbölve az alul-, illetve túlkormányozottságot. A fizika törvényein belül visszahelyezi a 207 CC-t az eredeti kanyarívre. Ráadásként 2 új funkció növeli az ESP hatékonyságát: az adaptív ESP (Low Dynamic ESP vagy LDE) kanyarodáskor a sebességfüggvényében szabályozza a fékerőt, így korrigálva minden nem kívántelmozdulást, az alulkormányozottság-kontroll(Understeer Control Logic vagy UCL) több kereket is fékezve avatkozik be alulkormányozottság esetén. Ehhez a magas szintű technológiához adja még hozzá a homogén világítást biztosító statikus kanyarfényszórókat* vagy a mögöttünk haladókat azonnal figyelmeztető, erős fékezéskor automatikusan bekapcsolódó vészvillogótő,és látni fogja, hogy az Ön védelmében a207 CC nem végez félmunkát.* változattól függően széria