Letölthető katalógus:

Színválasztó

A 206 SW szellemében, stílusában, lendületességében igazi 206-os, viszont pár centiméterrel hosszabb és több ötlettel gazdagodott, hogy Önnek még nagyobb szolgálatára legyen. A 206 SW minden részlete gondos tervezés eredménye. A 19 cm-rel meghosszabbított kombi karosszéria teljes mértékben megőrizte az 5 ajtós verzió lendületes vonalait, dinamizmusát. Különlegessége, hogy a hátsó ajtókilincsek az ajtóoszlopban találhatók, hangsúlyozva az autó sportos jellegét.

A 206 SW belső tere tökéletes összhangban van sportos, lendületes külsejével. A 206 SW három változatban - Profil, Presence és Sport - rendelhető. Mindegyik modellben sportülések vannak, a Presence és a Sport világos, sportos műszerszámlappal rendelkezik. A sebességváltó gomb mindhárom változatban alumíniumbetétes, Sport esetén pedig a kormány és a sebességváltó is bőrbevonatú.

A 206 SW Profil, Presence és Sport változatának felszereltsége szinte teljes egészében megegyezik a megfelelő 206 változatokéval. Az eltérés igazán a 206 SW kombi voltából ered. Csomagtere nemcsak tágas - a csomagtértakaró alatt 313 literes, tetőig pakolva pedig 480 literes - hanem a csomagtértakaró rolónak és a csomagrögzíto pontoknak köszönhetően igazán praktikus is. A csomagtér ajtaja és a szélvédő üvege külön-külön is nyitható.

Országúton vagy városban, biztos lehet benne, hogy a hatféle motorizáció közül az Ön által választott tökéletesen illeszkedik vezetési stílusához, alkalmazkodik igényeihez dinamikusságában és gazdaságosságában egyaránt. Már a 60 lóerős, 1.1 literes motor is energikusan mozgatja az SW-t, mindössze 6,5 literes átlagfogyasztás mellett. Az 1.4 literes motorok nagy nyomatéka kényelmes autózást biztosít, míg a 110 lóerős, 1.6-os változat teljesítménye kifejezetten sportos autózást tesz lehetővé. Az 1,4 literes vagy 1,6 literes HDi motorok kimondottan gazdaságosak, ugyanakkor kiváló menetteljesítményt biztosítanak.

A nagyobb terhelhetőség és a még tökéletesebb útfekvés érdekében a 206 SW megerősített futómővet kapott. A biztonság érdekében pedig szériafelszereltség a vezető- és az utasoldali légzsák, sportváltozat esetén pedig az ABS is.