Letölthető katalógus:

Színválasztó

Megújult PEUGEOT 307 SW

Megújult külső:
Az Új 307 SW vonalvezetése energikus és letisztult. A megújult első lökhárító a rövid motorháztető és a megnyújtott fényszórók erőteljes és energikus személyiséget sugallnak.
Az orr rész légbeömlője 5 hangsúlyos fekete, illetve egyes változatoknál 4 krómozott ráccsal, míg a ködfényszórók krómkerettel lettek meg hangsúlyosabbak.
Az új elliptikus első fényszórók egészen az első doblemezig nyúlnak hátra , Ragadozó tekintetetű kölcsönözve az új külsőnek.
A hátsó rész krómozott belső felülető, vörös színű hátsó fényszórókat kapott.
Míg a megújult külső 5 új színnel gazdagodott.

Az újragondolt tágas belső térben a mindennapi élet gondjai is parányinak tűnnek.
Az Új 307 SW belső hangulatban is megújult és felszereltségi szintenként más és más újításokat kínál számunkra. Új opció a teljes bőrkárpitozás, valamint az alumínium vagy fa mintázatú belső dekoráció is.

Az Új 307 SW-ben utazva a fény lesz a legfőbb utitársa.
Kivételes fényviszonyok tágas és barátságos utasteret világítanak be. A belső tér optimális kihasználhatóságot biztosít, mindkét első ülés magassága állítható, a hátsó üléssorok lépcsőzetes elhelyezkedése pedig a tökéletes kilátás mellett extra teret biztosít. A három különálló ülés síneken csúsztatható, a belső tér könnyen és gyorsan átrendezhető számos variációs lehetőséget kínálva. Opcióként a harmadik sorban is elhelyezhető 2 kiegészítő ülés, így összesen heten utazhatnak a 307 SW-ben. Az 598 és 2082 literes méret között bővíthető csomagtér igazán tágas és könnyen variálható.

Kényelem:
Fedezze fel az újragondolt kényelem egyedi érzését!
4 irányba állítható kománykerék, automatikusan behajtódó visszapillantó tükrök, fedélzeti számítógép, osztottan dönthető hátsó üléspad és támla, szekvenciális elektromos ablakemelő hátul becsípődés gátlóval.
A 307 SW minden szempontból kényelmes. A kellemes hőmérsékletet és a tökéletes páramentesítést a szériafelszereltségként kínált klímaberendezés garantálja. A hővisszaverő szélvédő és a sötétített panorámatető az utastér felmelegedésétől és a káros UV sugárzástól véd. Az elektromosan vezérelhető tetőkárpit szekvenciálisan működik. A széles hátsó ajtó megkönnyíti a ki- és beszállást. A 307 SW nagyméretű, 17,5 literes hűthető kesztyűtartója mindenkor gondoskodik a hideg üdítőről.
Újdonságok:

  • digitális kijelzős, kétzónás automata klímaberendezés
  • RD4 rádió-CD 6 db hangszóróval, kormányoszlopról vezérelhető
  • Bluetooth kihangosító rendszer

    Technológia:
    Az Új 307 SW a legújabb vezetési kényelmet segítő felszereltséggel van ellátva, annak érdekében, hogy az utazás során Önnek valóban csak a vezetésre kelljen koncentrálnia.

  • Fényszórók automatikus felkapcsolódása
  • Esőérzékelős automata ablaktörlő
  • Sebességfüggő szervokormány
  • Hátsó ablaktörlő aktiválása
  • Tolatóradar
  • Tempomat és sebességhatároló

    Biztonság:
    Az Új 307 SW a legmodernebb aktív és passzív biztonsági felszereltséggel van ellátva.
    Blokkolásgátló (ABS) és elektronikus fékerő-elosztó, ESP, vészfékrásegítés, kipörgés gátló, fékerő szabályozó, ködfényszóró, vészfékezéskor bekapcsolódó vészvillogó, légzsákok: vezető- és utas oldali, oldal és függöny légzsák. Külső sérülések esetén tökéletes biztonságot jelent a tető többrétegő üvege.
    Újdonság az első és a hátsó biztonsági övek be nem kapcsolására figyelmeztető kijelző és hangjelzés. Valamint a megújult első fejtámlák amik hátsó ütközés esetén megtámasztják a fejet.
    A még biztonságosabb utazást teszi lehetővé a keréknyomást ellenőrző rendszer és a Xenon fényszórók amik még tisztább éjszakai látást biztosítanak a vezető számára.

    Motorizáció:
    Az Új 307 SW motorpalettája kizárólag 16 szelepes Benzines és HDi erőforrásokból áll. Melyek segítségével Ön is átélheti az Új 2.0 l-es 16 szelepes 180 LE-s, vagy a 2.0 l-es HDi 136 LE-s motorok dinamizmusát.

    Benzines:

  • 1,6 L 16V 110 LE
  • 2,0 L 16V 143 LE (Tiptronic sebességváltóval is )

    Dízel:
  • 1,6 HDi 16V 90 LE
  • 1,6 HDi 16V 110 LE
  • 2,0 HDi 16V 136 LE