peugeotpeugeot



Letölthető katalógus:
peugeot

Színválasztó

A 407 külső stílusában valódi esztétikai megújulást hordoz, szakítva a szegmens megszokott esztétikai jegyeivel, technológiai újításokkal kiegészítve. A 407 összetéveszthetetlen ragadozó profilja, kiszélesedő fényszórói, sportos vonalai és karakteres hátsó része új horizontok felfedezésére csábítanak. A 407 SW formavilágának légiessége révén igazán elegáns, könnyed szabadidő-autót sikerült alkotnia a Peugeot-nak. A világ változik, a Peugeot lépést tart vele. Tegye meg Ön is az első lépéseket!

peugeot peugeot peugeot

Térérzet és nagymértékű beáramló fény, a kategória modelljeinél eddig nem látott méretű szélvédő felületnek köszönhetően. A 407 belső stílusa a külső stílus modernitását és igényességét erősíti tovább. A műszerfal és középkonzol egységeinek könnyed kezelhetősége, a belső tér ergonómiája növeli a vezetési élményt és garantálja az utasok tökéletes kényelmét.

peugeot peugeot peugeot

Az első ülések ülőfelületét megnövelték, így a kényelem mellett biztosabb tartást is nyújtanak. A hátsó ülések kialakításának, a kardánalagút hiányából adódó tágas lábtérnek köszönhetően a hátul utazók is tökéletes kényelmet és nagyobb mozgásszabadságot élvezhetnek. A 407 SW csomagtere a hátsó üléspad ledöntésével akár 1365 literre is növelhető. Az így kialakított, majdnem teljesen lapos felületen nagyobb tárgyakat is kényelmesen, praktikusan szállíthat. A felnyitható hátsó ablak praktikus hozzáférést biztosít a csomagtérhez minden körülmények között.

peugeot peugeot peugeot

A 407 hat benzines és HDi motorizációt és négyféle, manuális és automata sebességváltót kínál. Az 1.6 és 2.0 literes, Overboost funkcióval ellátott motorok egyedülálló teljesítmény/fogyasztás arányt garantálnak. Az 1.8 és 2.0 literes benzines motorok gazdaságos, dinamikus haladást garantálnak. A 2.2 literes erőforrás bármelyik fordulatszámnál jól gyorsít. A 3.0 literes, V6 erőforrást folyamatosan változó szelepvezérléssel látták el, mely kiegyensúlyozottabb gyorsulást eredményez.

peugeot peugeot

A 407 referenciaértékű úttartást és vezetési kényelmet garantál. Az utasok védelmét, változattól függően akár 9 légzsák garantálja. Ütközés esetén a 407 struktúrája elnyeli az energiát, igazi túlélőcellaként működik. Az aktív biztonságot többek közt az új generációs ESP, az ABS, vészfékrásegítés és a kipörgésgátló garantálják. A feltörés elleni védelmet többek között az elforgó zár, a változattól függően hozzáférhető külső és belső térvédelem, a többrétegű oldalablakok és a szuperretesz biztosítják.

peugeot peugeot