Letölthető katalógus:

Színválasztó

Peugeot 607. Még lenyûgözõbb csúcsragadozó

A megújult 607 veleszületett tulajdonságainak köszönhetõen már akkor teljesíti vágyait, amikor Ön még meg sem fogalmazta azokat.

Mindent magára vállal. Ha kell. Erõ. Teljesítmény. Gyorsaság.
A Peugeot 607 erejét és reflexeit az Ön szolgálatába állítja, hogy segítsen leküzdeni a nehézségeket
Elegancia minden vonalában. Harmónia. Töretlen egyensúly. A mû teljes.

A Peugeot 607 szépsége tökéletes egységében fejezõdik ki. Hátsó sziluettje azonnal felismerhetõvé teszi. Rajzolatát a tökéletesség iránti vágy alakította.
Jelenléte lebilincsel. Személyisége elbûvöl. Honnan ez az ösztönös kecsesség, ez a kellem, mely nem ereszt, ez a biztonság, mely lenyûgöző A rafinált részletek tökéletes egyensúlya felszabadítja a Peugeot 607 igazi jellemét. A felé közelítõket csendes nyugalommal hódítja meg.

Páratlan biztonság
Túlélõcellaként mûködõ megerõsített karosszériája és nagy teljesítményû fékrendszere mellett a Peugeot 607 hatékony aktív és passzív biztonsági felszereléseket állít Ön és utasai védelmének szolgálatába.
Tempomat

A tempomat lehetõvé teszi a rögzített menetsebesség folyamatos fenntartását, a gázpedál érintése nélkül. Bármelyik pedálra rálépve a funkció azonnal kikapcsol. A sebességhatároló funkció a gázpedál felkeményítésével segíti a kívánt sebességhatár betartását.
Nyomásérzékelõ a gumiabroncsokban
A szériaként kínált nyomásérzékelõ a négy kerék szelepébe épített érzékelõkbõl áll, amelyek folyamatos jelzést adnak a kerekekben mért légnyomásról. Ha a nyomás csökken, a vészjelzés megjelenik a többfunkciós képernyõn, miközben a vezetõt hangjelzés is figyelmezteti a veszélyre.
Vészvillogó automatikus bekapcsolása vészfékezéskor
Amikor a számítógép nagy mértékû lassítást regisztrál, azonnal automatikusan bekapcsolja a vészvillogót, figyelmeztetve a többi közlekedõt a lehetséges veszélyre. Természetesen a manuális kezelés prioritást élvez, így a vezetõ bármikor ki- vagy bekapcsolhatja a vészvillogót.
Xenonlámpa
A gázkisüléses technológiára épülõ xenonlámpa nagyobb fényerõsséget tesz lehetõvé kisebb energiafogyasztás mellett. A nagyobb fényerõsség jobb láthatóságot, biztonságosabb vezetést biztosít. A fényszóró magasságának automatikus igazítása az autó terhelésének függvényében történik.

Az új 2.7 V6 HDI motor: a teljesítmény és a csend összhangja
Ezt a 204 LE-s, második generációs közvetlen befecskendezéssel ellátott motort kedvezõ fogyasztás, és a részecskeszûrõ berendezésnek (FAP) köszönhetõen, kiemelkedõen tiszta üzemmód jellemzi. A két változó geometriájú turbófeltöltõ rendkívüli rugalmassággal ruházza fel az autót. A motort alkotó anyagok hozzájárulnak a tömeg/teljesítmény arány javításához, így csökkentve a fogyasztást, és erõsítve a vezetés élményét. A változó szelepvezérlés (VVT) alkalmazása kimagasló teljesítményt és mûködési komfortot biztosít. A 607 V6-os benzines és dízelmotorjait új fejlesztésû, 6 sebességes Tiptronic System Porsche rendszerû, szekvenciális automata sebességváltóval kínáljuk, mely tökéletesen alkalmazkodik a mindenkori útviszonyokhoz és az Ön vezetési stílusához.
Egy modell. Négyféle motorizáció.

Az új 2.7 HDI V6 FAP erõforrás mellett a Peugeot 607 2 benzines ( és 1 HDI FAP motorral rendelhetõ. 3.0 V6 benzines motor
A VVT (Variable Valve Timing) rendszerû 211 lóerõs új V6-os benzinmotort minden fordulatszám-tartományban optimális teljesítmény és nyomaték jellemzi. Az új kipufogórendszer kettõs üzemmódú, aktív kipufogódobbal szerelt, mely növeli az akusztikai komfortot és a menetteljesítményt. 6 sebességes, Tiptronic System Porsche rendszerû, szekvenciális automata sebességváltóval rendelhetõ.
2.2 benzines
Két ellentétes irányban forgó kiegyenlítõtengelye hatékonyan csökkenti a vibrációkat, így a 160 lóerõs motort rendkívül finom járás jellemzi. A VTC rendszer (Variable Timing Control) a szívóoldali vezérmûtengely beállítását 2 pozíció között változtatja. Így alacsony fordulatszámon nagyobb nyomaték, magas fordulatszámon pedig nagyobb teljesítmény áll rendelkezésre, ami csak a nagyobb hengerûrtartalmú, hagyományos erõforrásokra jellemzõ. 5 sebességes manuális vagy 4 sebességes, szekvenciális, Tiptronic System Porsche automata sebességváltóval választható.
2.2 HDI dízel motor
Ezt a változó geometriájú turbófeltöltõvel szerelt, 136 lóerõs erõforrást a magas nyomású közvetlen befecskendezés technológiájával látták el, mely az alacsony fogyasztás és károsanyag- kibocsátás szinonimájává vált. A környezet védelmének érdekében részecskeszûrõvel szereltük fel. 6 sebességes manuális vagy 4 sebességes szekvenciális Tiptronic System Porsche automata sebességváltóval rendelhetõ. Ön parkol... a 607 irányítja Önt.

A parkolási manõverek megkönnyítése céljából a 607 számos könnyen beállítható, illetve aktiválható segítséget nyújt. A visszapillantó tükör tolatáskor lebillen*, hogy a vezetõ jobban láthassa a küszöböt, illetve a hátsó kereket. Az elsõ és hátsó* lökhárítókban elhelyezett ultrahangos érzékelõk akkor is érzékelik a közelben lévõ akadályokat, ha azok kívül esnek az Ön látókörén. A rendszer hangjelzéssel tájékoztat, melynek frekvenciája az akadály közeledésével egyre emelkedik. Amint bezárja az autót, a külsõ visszapillantó tükrök automatikusan behajtódnak, az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Egy másik figyelmesség: a fényszórók a gyújtás levétele után is égve maradnak egy ideig, ha Ön úgy kívánja. Nagyra értékeli majd a változtatható idõtartamú hazakísérõ fény nyújtotta kényelmet, legyen szó garázsajtajának nyitásáról vagy egy rosszul megvilágított parkoló elhagyásáról.