Letölthető katalógus:

Színválasztó

Hihetetlenül sokoldalú Partner szinte mindenre képes, amire egy személyautó képes lehet. Robusztus orrkiképzése, erőteljesebb lökhárítója, új hűtőrácsa és sárvédői, a helyzetjelző funkciókat is magában foglaló karakteres fényszórók - az új Peugeot Partner teljesen szakított a régi modell stílusával. A praktikus Profil és az elegáns Présence mellett a személyautó-választék egy különlegesen karakteres modellel gazdagodott. A terepjárók számos erényével rendelkező, megemelt felfüggesztésű, alsó motorvédő lemezzel, szériaként ködfényszórókkal, 15"-os könnyűfém keréktárcsával, a fényszórókon védőráccsal ellátott Freeway felejthetetlen kalandokat ígér utasainak.

A Partner belső tere tágas és alakítható, mint az egyterűeké, óriási csomagtere pedig a kishaszongépjárművekre emlékeztet. Az állítható magasságú, négyküllős kormánnyal tökéletesen uralhatja az autót, a többfunkciós kijelzőt, az elektromos ablakemelő irányítógombját, a klímaberendezés szabályozóját, a tempomatot és a Peugeot audio-t tartalmazó műszerfal azonnal átlátható, a kezelőszervek kézreesnek. A négyféle belső hangulat alkalmazkodik a legkülönfélébb igényekhez.

A Partner kényelmet és biztonságot nyújt, mint a hagyományos személyautók. Kényelmét tovább fokozza a kétoldali tolóajtó, a padlóban elhelyezett rakodórekeszek, az első elektromos ablakemelő, a sebességfüggő ablaktörlő. Az öt tetőablakkal ellátott többfunkciós panorámatető nemcsak a kilátás és a tágasság eddig nem ismert érzésével ajándékoz meg, hanem rengeteg praktikus tárolóhelye révén remek segítőtárs a hosszú utakon. A biztonság és a kényelem záloga a tempomat, amely opcióként rendelhető az új Partner egyes változataihoz.

A négyféle motorváltozat - 1,4 literes, 1,6 literes, 1,9 literes dízel és 2,0 literes HDi - lehetővé teszi, hogy az árban, gazdaságosságban és dinamikában Önnek legmegfelelőbb modellt válassza.

Az átgondolt technológia legfőbb ismérve, hogy szinte észrevétlenül áll szolgálatunkra. A Peugeot Partner módosított hangolású futóműve kiemelkedő úttartást, komfortos utazást biztosít. A változó rásegítésű szervokormány könnyű és biztonságos kezelhetőséget nyújt. A Partner minden változata szériában kínálja a pirotechnikai övfeszítőt és az Isofix gyermekülést rögzítő pontokat, valamint opcióként rendelhető a megerősített fékrendszer és az elektronikus fékerőelosztóval ellátott ABS. A vezető- és utasoldali légzsák kívánságra oldallégzsákkal egészíthető ki. Ütközés esetén a benzines motoroknál egy biztonsági szelep zárja el az üzemanyag útját.