Letölthető katalógus:





A Peugeot legkisebb kishaszongépjárműve nem csak hasznos társ, de franciásan elegáns is.

Külső: A Peugeot 206 Van a személyautó különlegesen szép küllemével büszkélkedhet. Az egyetlen különbség az autó jellegéből adódik, a raktér oldalán eltűntek a hátsó-oldalsó ablakok, itt zárt karosszériával találkozhatunk. Bár a Peugeot 206 VAN több mint 1000 literes raktérrel és közel 500 kg terhelhetőséggel büszkélkedhet, mégis teljes mértékben megőrizte a személyautó könnyedségét és belső eleganciáját.

Az alapfelszereltség része számos olyan kényelemfokozó eszköz, mint a léptetőkódos indításgátló, a sebességfüggő, félautomata első ablaktörlő és persze a szervokormány, amely megkönnyíti a manőverezést. A tökéletes kényelemhez a Peugeot elektromos ablakemelőt, központi zárat, klímaberendezést, hővisszaverő szélvédőt és rádió-magnót kínál opcióként. A gépkocsi Műszaki állapotát és a szerviz esedékességét az intelligens karbantartásjelző kíséri figyelemmel.

A szériaként kínált vezetőoldali légzsák mellett az opcióként rendelhető blokkolásgátló és utasoldali légzsák garantálja a gondtalan autózást.