Letölthető katalógus:

Színválasztó

Egy új stílust és látásmódot hoz életébe

Az 1007 kompakt és barátságos külseje dinamizmusról, könnyed manőverezhetőségről árulkodik, szilárd felépítése biztonságot sugall. Magas vezetőpozíciója, világos belső tere és jelentős üvegfelületei, tágas és változatosan alakítható utastere garantálják az 1007 könnyedségét és remek kihasználhatóságát bárhol és bármikor.
A lekerekített vonalak, a dinamikus felépítésű az 1007 megtestesíti a Peugeot esztétikai értékeit és eleganciáját.
Az 1007 volt az egyetlen autó amely öt csillagot kapott az Euro NCAP teszten. Ez szintén azt bizonyítja, hogy a Peugeot új modellje abszolút legjobb a kategóriájában!
Kicsi mérete ellenére, habár 3,73 m-es hosszúságával az 1007 kiválóan manőverez, valamint 1,68 m-es szélessége és 1,61 m-es magassága a következő előnyöket biztosítja utasainak: magas vezetőpozíciója, világos belső tere és jelentős üvegfelületei, tágas és változatosan alakítható utastere garantálják az 1007 könnyedségét és remek kihasználhatóságát bárhol és bármikor. 920 mm-es nyílási hosszúságával a Sésame ajtók könnyed hozzáférhetőséget biztosítanak az autó belsejéhez és a hátul utazók számára könnyű ki- és beszállást biztosítanak.
Az 1007 kis egyterű, melyet számos újító, tetszetős és praktikus elemmel szereltünk fel:

- Sésame ajtók: Ez varázslatos! Nem ez csak egyszerű!
Az 1007 Sésame elektromos tolóajtai eddig nem látott kezelhetőséget és könnyed többfunkciós távirányító gombjának egyszeri megnyomására az ajtók önműködően hátratolódnak az autó teljes hosszában, de nem túlhaladva azt. A nyitott ajtók és az autó közötti távolság nagyon kicsi, ezáltal lehetővé válik, hogy a lehető legkisebb helyen is könnyű legyen a ki- és beszállás.

- Caméleo belső: Csak merni kell!
A 12 féle, dekoratív mintákkal, élénk színekkel játszó Caméleo készletnek köszönhetően egyedi és különleges hangulattal ruházhatja fel autóját. Nyárra élénk, harsány színek, télre visszafogott, meleg színek. Szomorkás hangulathoz kékes árnyalatok, kirobbanó boldogsághoz narancsos színek. Az 1007 ezt kínálja önnek.

- 2 Tronic váltó: Egyszerű, de nagyszerű!
Az 1007 vezetése, manőverezhetősége elektromos szervokormányának és a benzines változatokhoz elérhető 2 Tronic váltójának köszönhetően egyszerű és hatékony. A Two Tronic sebességváltó kétféle üzemmódban használható, az egyik a teljesen automatikus, melynek révén csak a vezetésre koncentrálhatunk, illetve a másik a szekvenciális, amikor is a sebességváltóval vagy a kormányon elhelyezkedő két karral tudunk váltani, a manuális sebességváltóhoz hasonlóan.

Az 1007-et lendületessége és rugalmassága tökéletes városi autóvá teszi. Alkalmazkodó készsége az országúton sem hagyja el, ahol a tökéletes akusztikai komfort teszi még élvezetesebbé az utazást.

Az 1007 négyféle motorral rendelhető: 1,4 benzines (75LE), 5 sebességes manuális váltóval; 1,4 benzines (75LE), Two Tronic automata váltóval; 1,6 benzines (110LE), Two Tronic automataváltóval; 1,4 HDi (70 LE), 5 sebességes manuális váltóval.

Az 1007-ben szériatartozék az ABS, az elektronikus fékerő-elosztó, a vészfékrásegítés és a vészfékezéskor bekapcsolódó vészvillogó. Opció az Elektronikus Stabilitás Program és a kipörgésgátló. A passzív biztonságot akár 7 légzsák is biztosíthatja. A gyermekek biztonságáról újszerű hárompontos Isofix rögzítés gondoskodik. A hátsó biztonsági övek kioldását vagy be nem kapcsolását műszerfali ikon és hangjelzés jelzi.