Letölthető katalógus:

Színválasztó

Design
A Peugeot márka jellegzetes ragadozó tekintete most szelíden mosolyog Rád. Barátságos tekintete gömbölyded formája egy szempillantás alatt szerethetővé teszi az új Peugeot 107-t. A kedves külső belül praktikus, kellemes teret takar. A külső szín az ajtó belső borításán, az ajtónyitót körülfutó csíkban lopózik be az utastérbe.
A fekete szürke műszerfal tökéletes összhangban áll az ajtók szürke Bise belső borításával és a négyféle színben rendelhető kárpitokkal. Modern és ergonomikus vezető pozíciója tökéletes hozzáférést biztosít a kezelőszervekhez, a műszerfalon elhelyezkedő piktogramok pedig a legfontosabb információkat jelenítik meg a gépkocsi állapotáról.

Biztonság
A Peugeot 107 egy kifejezetten kellemes útitárs, biztonsági felszereltségét nagyobb testvérei ihlették:
Fékrendszer
A 107 innovatív fékrendszerrel rendelkezik. Az ABS-t elektronikus fékerő-elosztó és kanyarstabilitás-kontroll egészíti ki, amely lehetővé teszi a kanyarban a jobb és bal kerekek egymástól független fékezését.

Légzsákok
A 107 6 légzsákja magas szintű passzív biztonságot garantál. A vezető és az utas oldali légzsákok szériaként szerepelnek a gépkocsiban, a vezető és az első ülésen utazó utas felső testének védelmében. A 2 első oldallégzsák az első üléseken ülők mellkasát, a 2 függönylégzsák pedig az elöl és hátul utazók fejének védelmét biztosítja

ISOFIX rendszer
A 107 Junior változat két hátsó ülése ISOFIY rögzítési pontokkal van ellátva, a gyermekülések gyors és megbízható elhelyezése érdekében. A szokásos 2 mellett most az üléstámlán most egy harmadik rögzítési pontot is elhelyeztek, a még biztosabb rögzítés érdekében. Elöl överő határolóval ellátott pirotechnikai ővfeszítők, hátul hárompontos biztonsági övek találhatók.

Teljesítmény
A Peugeot 107 korszerű, az Euro 4 normának megfelelő benzines motorral készül. A 3 hengeres 12 szelepes motor maximális teljesítménye 50 kW azaz 68 LE. Az autó mindösszesen 4,6 literes vegyes (országút/város) fogyasztása rendkívül gazdaságos üzembetartást garantál.

Kényelem
A Peugeot 107 3 és 5 ajtós változatban is rendelhető. Kiváló manőverezhetőségét a négyszemélyes autók között legkedvezőbb hossza és a szervokormány (változattól függően széria vagy opció) garantálja. Rendkívül jó fordulékonyságát talán a 10 m alatti fordulókör jellemzi legjobban.

Felszereltség
A 107 kétféle felszereltségi szinttel rendelhető: Kid és Junior


A Kid a Peugeot 107 alapmodellje, amely tökéletes biztonságot és kényelmet kínál.

A Junior változatban szériafelszereltségként a szervokormány a központi zár távirányítóval és az első elektromos ablakemelők.

Mindkét változathoz opcióként választható többek között a rádió-CD MP3 bemenettel, illetve a klímaberendezés.

Belső tér
A 107 optimálisan kihasználható belső teret garantál: elnyúló szélvédője tágasságot, karcsú ülései kényelmet biztosítanak, az utazáshoz szükséges tárgyak pedig könnyedén elférnek a tárolóhelyeken azaz nagyméretű nyitott kesztyűtartó, rakodóhely a kormány alatt, a műszerfalban és a középkonzolon, rakodózsebek az ajtókban.