Adatvédelem

A személyes adatok védelme
Peugeot Frédi-Béni - figyelemmel a személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról szóló a 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseire is - minden tõle elvárható intézkedést megtesz az Ön személyes adatainak védelme érdekében, beleértve különösen az egyes szolgáltatások igénybevételéhez esetlegesen szükséges hitelkártya adatok Magyarországon mindenkor elérhetõ legkorszerûbb eszközökkel történõ védelmét is.

Honlapunk megtekintéséhez általában nem kérünk semmilyen Önre vonatkozó személyes adatot. Mindemellett egyes esetekben - például ha Ön valamilyen terméket kíván vásárolni honlapunkon keresztül, vagy igényt tart valamely szolgáltatásunkra, melyhez ezen adatok ismerete elengedhetetlen - szükségünk lehet az Ön a nevére, telefonszámára, címére, gépkocsijának adataira vagy e-mail címére. Ilyen esetekben természetesen honlapunkon Önt elõzetesen tájékoztatjuk errõl annak érdekében, hogy Ön személyes adatairól rendelkezve eldönthesse, az ilyen adatszolgáltatáshoz kötött szolgáltatásunkat igénybe kívánja-e venni. Az említett elõzetes tájékoztatás az itt említett feltételekre történõ utalás révén kiterjed arra is, hogy Peugeot Frédi-Béni az Ön személyes adatait milyen módon és célra használja fel. Amennyiben Ön személyes adatai felhasználására engedélyt ad, ezzel felhatalmazza Peugeot Frédi-Béni-t azok itt ismertetett feltételek mellett történõ felhasználására.

Általános szabályként Peugeot Frédi-Béni az Ön által megadott személyes adatokat csak a szükséges mértékben és csak a honlapunkon Ön által igényelt szolgáltatás nyújtása céljából valamint egyéb ismertetõink, akcióink eljuttatására, szolgáltatásaink fejlesztéséhez használja fel. Ha Ön erre külön engedélyt nem kíván megadni, vagy az engedély megadását követõen bármikor úgy dönt, hogy az engedélyt visszavonja, erre a honlapunkon a megfelelõ ikonra vagy a marketing@fredibeni.hu e-mail címen kérheti adatainak törlését.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét arra, hogy honlapunk felkeresése esetén az Ön IP-címe regisztrálásra kerül, amely azonban nem teszi lehetõvé, hogy hozzáférhessünk az Ön személyes adataihoz tekintettel arra, hogy az említett adatvédelmi törvény értelmében azokat az Ön Internet-szolgáltatója még kérésünkre sem adhatja ki részünkre. Ugyanakkor ezeket az adatokat különféle statisztikák és elemzések készítésére felhasználjuk annak érdekében, hogy honlapunkat illetve az azokon nyújtott szolgáltatásokat folyamatosan fejleszteni tudjuk.

Tekintettel arra, hogy Peugeot Frédi-Béni-nak nem áll módjában a közölt személyes adatok valódiságának illetve annak ellenõrzése, hogy azokat valóban a jelzett személy szolgáltatta-e ki, Peugeot Frédi-Béni az ilyen jellegû esetleges visszaélésekért, illetve az azokból eredõ bármilyen jellegû közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért nem vállal felelõsséget. Amennyiben Ön azt észleli, hogy az Ön nevében bárki Önre vonatkozó személyes adatot szolgáltatott ki részünkre, kérjük haladéktalanul értesítsen bennünket e körülményrõl. Ezen értesítés beérkezését követõen nyomban gondoskodunk az Ön nevében kért szolgáltatás, illetve az Ön adatainak törlésérõl kivéve, ha Ön ettõl eltérõ nyilatkozatot tesz.